Dunaújvárosi irodamegnyitó

Ünnepélyes keretek között nyitottuk meg a Széchenyi Programiroda dunaújvárosi kirendeltségét május 15-én, kedden délelőtt. Az eseményen dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott, országgyűlési képviselő és Cserna Gábor polgármester képviselték a várost. A Széchenyi Programiroda részéről Schultz Gábor ügyvezető, Czéghér Ildikó operatív igazgató, Beleznai Róbert projektmenedzser és Mórocza-Tavas Eszter regionális igazgató voltak jelen. 

Mórócza-Tavas Eszter, a Széchenyi Programiroda Közép-dunántúli regionális igazgatója elmondta: Bár a Széchenyi Programiroda már megalakulása óta támogatja Dunaújváros vállalkozóit, a dunaújvárosi térséghez kapcsolódó 280 projekt, illetve 26 milliárd forintos fejlesztési forrás nagyban indokolttá tette egy helyi kirendeltség biztosítását. Jelen adatok szerint 80 kis- és középvállalkozó, valamint 70 egyéb ügyfelet számlál az Iroda a térségben. A tanácsadók az ügyeleti nyitva tartás idejében várják majd az érdeklődőket, de telefonon ezen kívül is elérhetőek lesznek.
 

Dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott, országgyűlési képviselő kiemelte: Minél több pályázati lehetőséget kíván a városnak, és abbéli reményét fejezte ki, hogy a Széchenyi Programiroda jelenléte hatékony segítséget nyújt majd a helyi érdeklődőknek ennek elérésében és hatékony felhasználásban.