Esztergomban nyitottunk új irodát

Március 26-án megnyitottuk esztergomi kirendeltségünket.

-Az esztergomi fiók irodahálózatunk 43. tagja. Megnyitásával a Tatabánya és Vác közötti területen  dolgozó vállalkozók könnyebben elérhetik térítésmentes szolgáltatásainkat. Komárom-Esztergom megyében 2011 és 2013 között személyesen közel 5500 ügyfél kereste fel a tatabányai irodát, egyharmaduk Esztergom-Dorog térségéből érkezett, ez is indokolta az esztergomi iroda megnyitását.- mondta Schultz Gábor ügyvezető a megnyitót követően.

Az eseményen Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár, a körzet országgyűlési képviselő-jelöltje elmondta: a kormányzat kiemelt célja kisvállalkozók piacra jutásának támogatása, a pályázati forrásokhoz való hozzáférés megkönnyítése, a szakképzés átalakítása.
Czunyiné Dr. Bertalan Judit kormánymegbízott beszédében emlékeztetett rá, hogy a kormányhivatal már 2013-ban stratégiai megállapodást kötött a kamarával és kamarával közösen kezdeményezték a Miniszterelnökségnél az esztergomi iroda létrehozását.

A Komárom-Esztergom megyei programiroda 2011 óta ezernél több projekttel dolgozott, a nyertes projektek száma meghaladja a hétszázat. Három év alatt összesen 1800 ügyfelet értek el, ebből 1200 kis- és középvállalkozó volt.

Az iroda hétfőn, szerdán és pénteken 8-tól 12-óráig várják az ügyfeleket a Deák Ferenc u. 14. szám alatt.