Fejlesztési lehetőségekről tájékozódhatnak a nagykanizsai konferencián

Többek között a Mura Program célkitűzéseiről, a Széchenyi Programiroda feladatairól, valamint a vidékfejlesztés aktualitásairól tájékozódhatnak azok az érdeklődők, akik részt vesznek a Széchenyi Programiroda nagykanizsai rendezvényén. 

Konferenciát szervez a Széchenyi Programiroda és a Mura Program Iroda november 24-én, pénteken tíz órától Nagykanizsán, a Medgyaszay Házban. Az eseményen beszédet mond Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára. A Mura Program célkitűzéseiről, együttműködési lehetőségekről tájékoztatja az esemény résztvevőit Cseresnyés Péter, a Mura Programért felelős miniszteri biztos. A Széchenyi Programiroda, a legnagyobb állami fejlesztéspolitikai tanácsadó vállalat szerepéről, feladatairól számol be a konferencián a szervezet ügyvezetője, Schultz Gábor.

„Új szemlélet a magyar turizmusban: desztináció fejlesztés, fejlesztések stratégia mentén, miért jelentőségteljes a kiemelt turisztikai térség státusz, Murafölde mint új turisztikai térség” címmel Kabály Zsolt, Magyar Turisztikai Ügynökség  vezető szakértője tart előadást.

A vidékfejlesztés aktualitásairól dr. Nagy Attila, az Agrár-vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárság főosztályvezetője tájékoztatja az esemény résztvevőit.  „Mezőgazdasági fejlesztési lehetőségek, az együttműködés jelentősége, továbbá az újdonságokban rejlő potenciál” címmel Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi szóvivője tart előadást. Az délelőtti programokat követően az érdeklődők szakmai egyeztetéseken és workshopon vehetnek részt.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát, kérjük, jelezze a http://www.szpi.hu/esemeny-regisztracio oldalon.