Aktuális pályázati lehetőség vállalkozásoknak (Salgótarján)

Időpont: 2021. november 29. 15:30
Helyszín: Baglyasalja Jelenlétház
3100 Salgótarján, Petőfi út 85.
Északkelet-magyaroroszági Térség, Nógrád Megye
 

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt az európai uniós pályázatok megvalósítása kapcsán rendezett tájékoztató fórumára.

PROGRAM:

15:30 - 16:00    
REGISZTRÁCIÓ

16:00 - 17:00    
GINOP-1.2.9-20 HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TELEPÜLÉSEKEN MŰKÖDŐ MIKRO – ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSEINEK TÁMOGATÁSA

HORVÁTHNÉ RICLER JUDIT – tanácsadó
Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.  

17:00 – 17:30    
KÉRDÉSEK – VÁLASZOK 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük jelezze a ricler.judit@szpi.hu e-mail címen.

Felhívjuk figyelmét, hogy a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C § (2) b) pontja és (3) bekezdése szerint a rendezvényen kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettséget érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az erre kialakított telefonos EESZT alkalmazásban szereplő COVID-oltásigazolás bemutatásával és kapcsolódó személyazonosító okmánnyal köteles igazolni a rendezvény helyszínén.

Kérjük, hozza magával az alábbi dokumentumokat:
-  érvényes védettségi igazolvány/applikációs COVID-oltásigazolás bemutatásához mobilkészülékét
- 18. életévét betöltött személy esetén az érvényes személyazonosító igazolványát vagy érvényes útlevélét.
- 18. életévét be nem töltött személy életkorának igazolására az érvényes személyazonosító igazolványát vagy érvényes útlevelét vagy érvényes diákigazolványát vagy érvényes vezetői engedélyét.
A fenti dokumentumokat kollégáink a helyszínen ellenőrzik. Azon személyek, akik a koronavírus elleni védettségüket,  18. éven aluli személyek esetén életkorukat – a fent felsorolt érvényes dokumentumok felmutatásával – nem igazolják, azok belépését 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C § (5) bek. alapján kollégáink megtagadják.

Salgótarján