Jászberényi irodamegnyitó

Tegnap Jászberényben nyitottunk irodát. Így a Budapest-Szolnok-Eger háromszög közepén is elérhetőek vagyunk.
Az eseményen vendégünk volt dr. Szabó Tamás, Jászberény polgármestere, országgyűlési képviselő, Pócs János, a térség országgyűlési képviselője és Jászapáti város polgármestere valamint Borbás Zsolt, a megyei közgyűlés elelnöke.
Dr. Szabó Tamás beszédében kifejezte abbéli reményét, hogy az újonnan megnyíló iroda működtetése Jászberénynek és a Jászságnak is hasznára válik majd.
Pócs János elmondta: a Széchenyi Programirodának már 22 ezer nyertes pályázatot köszönhetünk országszerte. Az irodahálózat alapítása nehéz időszakban történt, melyben olyan gazdasági fejlesztések váltak szükségessé, amelyre ma már büszkék lehetünk. Az ország érdekeit kiemelt helyen szolgálja a gazdaságfejlesztés, ez a ráfordításokban is megmutatkozik. Kiemelte: A jászberényi vállalkozók ma ott vannak az ország legsikeresebb vállalkozói között. Mindehhez azonban szükség volt az ambícióra, a lehetőségre és segítségre is, hogy a vállalkozókból közép- majd nagyvállalkozók válhassanak. Ebben a folyamatban nyújt segítséget a Széchenyi Programiroda, és ezt a szemléletet képviseli a továbbiakban Jászberényben is.

Az iroda kedden és csütörtökön várja kedves ügyfeleit.