Közel a segítség konferenciasorozat, Pécs, november 16.

Rendezvénysorozatunk első napján Pécsett is szakmai előadásokkal vártuk az érdeklődőket. Az eseményt Csizi Péter országgyűlési képviselő nyitotta meg.

Rendezvénysorozatunk első napján Pécsett is szakmai előadásokkal vártuk az érdeklődőket. Az eseményt Csizi Péter országgyűlési képviselő nyitotta meg. A szakmai előadók sorában
Nagy Csaba, a Baranya megyei Önkormányzat elnöke volt az első, a megyei TOP fejlesztések aktualitásai és a beadott pályázatok előadásával. A 2. körre történő felkészülés (TOP kiírások és tervezetek  2016-2017) témáját Sebestyén Attila, a Baranya Megyei Önkormányzat területfejlesztési osztályvezetője mutatta be.

A Nemzetgazdasági Minisztérium képviseletében Gedei Gábor GINOP projektmenedzser beszélt a gazdaságfejlesztésről a 2014-2020-as európai uniós programok kapcsán. A baranyai vállalkozói helyzetképet
dr. Sikfői Tamás, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke vázolta fel. Ezt követően a GINOP 8-at mutatta be hitelintézeti szemmel Osztrogonácz Gábor, a Szigetvár Takarék ügyvezetője. A szakmai előadók sorát egy GINOP-1.2.1-15 keretében megvalósuló ó gyakorlat szemléltetésével zárta Jávorka Zsolt, a NET'96 Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. ügyvezetője.