Megkezdődött a "Közel a segítség" - országos konferenciasorozat

Megkezdődött a "Közel a segítség" országos konferenciasorozat. Szombathelyen november 16-án tartottuk rendezvényünket a Megyeháza épületében.

Megkezdődött a "Közel a segítség" országos konferenciasorozat. Szombathelyen november 16-án tartottuk rendezvényünket. Az eseményen Koczka Tibor alpolgármester és Ágh Péter megyei fejlesztésekért felelős miniszteri biztos mondott köszöntőt. A szakmai előadások sorában elsőként a 2014-2020-as pályázati ciklus tapasztalatait és a 2016 végére elért fejlesztéspolitikai eredményeket ismertette Vitályos Eszter, a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára.

A projektértékelés új rendeszerét Töklincz Piroska, a Miniszterelnökség Projektértékelői Főosztályának vezetője mutatta be. Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke előadásában a TOP aktualitásairól számolt be. Prof. dr. Miszlivetz Ferenc, a Felsőbbfokú Tanulmányok igazgatója a Kreatív város - fenntartható vidék címmel beszélt a KRAFT programról. Az előadások sorát Zágorhidi Czigány Ákos, az MNVH vas megyei területi felelőse zárta a vidékfejlesztési program pályázati aktualitásaival.