Népszerű volt az SZPI workshopja

Közkedvelt a Dél-alföldi régióban az EPTK-workshop.

A Széchenyi Programiroda EPTK-workshopja népszerű volt a bajai Eötvös József Főiskolán is. A patinás alföldi főiskola és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem konzorciuma közös projektet valósít meg az EFOP-3.6.1-16-os konstrukcióban, oktatást támogató fejlesztések és programok területén.

A Programiroda két munkatársa, Rasztik Péter és Sarok Krisztián vezette végig a konzorciumi tagok projektmenedzsereit és szakmai munkatársait a beszámoló készítés, az elszámolás összeállítása, az összesítők feltöltése és a módosítási igények rögzítésének folyamatán.

Az EPTK workshop a régióban kedvelt, több önkormányzati intézmény, civil szervezet igénybe vette már az elmúlt időszakban az SZPI gyakorlat-orinetált programcsomagját. Az interaktív workshopok sora az elkövetkezendő hetekben Gyulán folytatódik, ahol a Tankerület projektmenedzseri és szakmai munkatársai vesznek majd részt.

A résztvevők visszajelzései alapján igazán hasznosak ezek a képzések, mert a gyakorlati ismeretek azonnal alkalmazhatóak a mindennapi munka során. A Dél-Alföldön a Programiroda a kedvezményezetti projektmegvalósítást közvetlenül segítő gyakorlatok népszerűsítésére törekszik, mert a jövőben ezek képezhetik a tanácsadói munka alapját.