Pályázna? Minden kérdésére választ kaphat

Hét településen szervez fórumot a Széchenyi Programiroda.

Makó, Fülöpháza, Baktalórántháza, Szolnok, Kaba, Karcsa, Győr – ezeken a településeken szervez fórumot a Széchenyi Programiroda május 21. és május 27. között. Tanácsadóink többek között pályázati és fejlesztési lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket.

Az eseményeken hallhatnak az érdeklődők a Széchenyi 2020 energetikai pályázati lehetőségekről mind vállalkozások, mind a lakosság részére. Szó lesz továbbá a Vidékfejlesztési és a tanyafejlesztési program pályázatairól is. Hasznos információkat tudhatnak meg azok is, akik épületenergetikai fejlesztéssel, vagy foglalkoztatással kapcsolatos forráslehetőségekről érdeklődnének.             

Azok sem maradnak tudnivalók nélkül, akik a munkahelyi képzésekkel kapcsolatos forráslehetőségekről hallanának. Szó lesz továbbá szakmai beszámolókról, de kollégáink olyan gyakorlati ismeretekkel is segítik a fórumra érkezőket, mint például az elszámolás rögzítése az EPTK-ban.

Tanácsadóink segítik a GINOP-8.4.1/A-17 elnevezésű, lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitellel kapcsolatos projektben való eligazodást is.

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon itt olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.