Regionális igazgatónk a Kecskeméti TV-ben

A pályázatok és kiírások egyszerűsödtek, a kedvezményezettek a Széchenyi Programiroda segítségével magán úton is könnyen pályázhatnak – mondta a Kecskeméti TV Kiemelő című műsorában Lévai Zoltán, a Széchenyi Programiroda Dél-alföldi régiójának regionális igazgatója.

Erős a Dél-alföldi régió sikeres pályázatokban, adottságaiból fakadóan a mezőgazdasági pályázatok számát tekintve emelkedik ki a többi régió közül – mondta Lévai Zoltán. Bárki – legyen az magánvállalkozó, önkormányzat, civil szervezet vagy akár egyházak képviselői – érdeklődhet pályázatokról a Széchenyi Programiroda irodáiban országszerte. Lévai a műsorban a pályázatok közül az egyik legnépszerűbbet, a Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása projektet emelte ki.

Hangsúlyozta továbbá, hogy a Széchenyi Programiroda nem ír pályázatokat, de az ötlet megszületésétől a pályázat megvalósulásán át térítésmentesen segíti ügyfeleit, sőt még a vállalkozás megvalósítását követően sem engedi el a kedvezményezettek kezét. Szólt továbbá arról is, hogy a pályázatok és kiírások egyszerűsödtek, így a pályázók a Széchenyi Programiroda segítségével magán úton is könnyen neki tudnak ugrani a pályázási folyamatnak.

Az interjú ezen a linken tekinthető meg (4:51-11:07).