„Sikeres vállalkozásokért” – Törökszentmiklóson tartunk konferenciát

Többek között európai uniós források felhasználásáról tájékozódhatnak.

A sikeres vállalkozásokért címmel szervez konferenciát a Széchenyi Programiroda november 24-én, pénteken tíz órától Törökszentmiklóson a Jász-Nagykun-Szolnok megye Ipolyi Arnold Könyvtár, Múzeum és Kulturális Központban. Az eseményen megnyitó beszédet mond Boldog István, a térség országgyűlési képviselője. „Európai uniós források felhasználása 2014-2020 között” címmel előadást tart Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára. A konferencián Buzás László, a Széchenyi Programiroda regionális igazgatója mutatja be a szervezet működését. „Ötlettől az utolsó fenntartási jelentésig” címmel Pató Erika, míg „Innováció a vállalkozásoknál” címmel pedig Tűhegyi Julianna a Széchenyi Programiroda tanácsadói tartanak előadást.

Az esemény résztvevői részletes információkat szerezhetnek az aktuális gazdaságfejlesztési támogatásokról a GINOP-ban, erről Papp Róbert, a Széchenyi Programiroda tanácsadója tájékoztatja az esemény résztvevőit. „A magyar gazdaság helyzete és ennek önkormányzati vonásai” címmel Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkára informálja majd a közönséget. Dávid Erika, az OTP Bank Nyrt. MFB termékszakértője az MFB pontokon keresztül európai uniós forrásból elérhető hiteleket mutatja be. 

Az elektronikus számlázással kapcsolatosan dr. Dencső Istvánné, a NAV Észak-Alföld Tájékoztatási Osztálya Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóságának osztályvezetője segíthet eligazodni.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát, kérjük, jelezze a http://www.szpi.hu/esemeny-regisztracio oldalon.