A gyakornoki programról is tájékoztatunk

Nyolc településen szervez fórumot a Széchenyi Programiroda.

Fajsz, Békéscsaba, Debrecen, Tiszadob, Nyírbogdány, Kisújszállás, Pétervására, Győr – ezeken a településeken szervez fórumot a Széchenyi Programiroda május 28. és június 3. között. Tanácsadóink többek között pályázati és fejlesztési lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket.

A fórumokon szó lesz munkahelyi képzések, valamint a gyakornoki program támogatásairól. Munkatársaink térítésmentesen mutatják be a mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára szóló GINOP pályázati lehetőségeket. Az eseményeken hallhatnak az érdeklődők a Széchenyi 2020 energetikai pályázati lehetőségekről mind vállalkozások, mind a lakosság részére. Bővebb információkat kaphat a hallgatóság az épületenergetikai fejlesztéssel és foglalkoztatással kapcsolatos forráslehetőségekről is.

Azok sem maradnak tudnivalók nélkül, akik MFB pontos támogatások pénzügyi konstrukcióiról, vagy éppen a munkahelyi képzéssel kapcsolatos forráslehetőségekről hallanának. Szakavatott tanácsadóink bemutatják továbbá a humán közszolgáltatások fejlesztése és a társadalmi célú vállalkozások ösztönzése címet viselő EFOP, valamint GINOP pályázatot is.

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon itt olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.