Balassagyarmati irodamegnyitó

 

Május 29-től már Balassagyarmaton is elérhető a Széchenyi Programiroda szolgáltatása. Az ünnepélyes megnyitón Balla Mihály országgyűlési képviselő, Barna János, a megyei közgyűlés alelnöke és Csach Gábor alpolgármesterképviselték a várost. Az Iroda részéről Schultz Gábor ügyvezető és Deé András regionális igazgató voltak jelen

Balla Mihály országgyűlési képviselő elmondta: a térség vállalkozói számára sok előnyös pályázatot nyújt az Új Széchenyi Terv, melyek pontosabb és eredményesebb benyújtásában segítséget fognak tudni nyújtani a Széchenyi Programiroda tanácsadói, ezzel támogatva a helyi fejlesztések előrehaladását.

Deé András regionális igazgató összegzése szerint a kirendeltség megnyitása az egyik látható eredménye azon kormányzati célnak, mely a források optimális felhasználást hivatott elérni a térségben. Az iroda két éves megyei jelenléte alatt több mint 4400 megkeresést folytattak le a tanácsadók, és csak Balassagyarmat térségéből 152 pályázatot nyújtottak be eddig.

Barna János, a megyei közgyűlés alelnöke abbéli reményét fejezte ki, hogy az iroda látogatottsági adati igazolják majd megnyitásának létjogosultságát, hiszen a pályázati folyamat gördülékenyebbé tételében kulcsszerepet játszik majd a jövőben.

Az új kirendeltség címe:
2660 Balassagyarmat, Kossuth u. 1.

Nyitva tartás:
kedd, szerda, csütörtök 8:30-17:00