CLLD SZOMBATHELY – HELYI FELHÍVÁSOKAT BEMUTATÓ SZAKMAI FÓRUM

Helyszín: 9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 1-3., Szombathely MJV Polgármesteri Hivatal, Nagyterem, Északnyugat-magyarországi Térség, Vas megye
Időpont: 2021.június 29. 09:50

A Savaria Jövőjéért Helyi Akciócsoport és a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja Önt a TOP CLLD (TOP-7.1.1-16) helyi támogatási kérelmek megvalósításával kapcsolatos szakmai fórumára.

PROGRAM:

09:50 - 10:00
REGISZTRÁCIÓ

10:00 - 10:20
KIFIZETÉSI KÉRELMEK KÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS ELŐADÁS

Rózsa Hajnalka – Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

10:20 - 10:40
SZAKMAI BESZÁMOLÓK KÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS ELŐADÁS

Horváth Beatrix – Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.

10:40 - 11:00
KÉRDÉSEK – VÁLASZOK

A RENDEZVÉNY LÁTOGATÁSÁNAK FELTÉTELEI: 

Felhívjuk figyelmét, hogy a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C § (2) b) pontja és (3) bekezdése szerint a rendezvényen kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettséget érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az erre kialakított telefonos EESZT alkalmazásban szereplő COVID-oltásigazolás bemutatásával és kapcsolódó személyazonosító okmánnyal köteles igazolni a rendezvény helyszínén.

Kérjük, hozza magával az alábbi dokumentumokat:

- érvényes védettségi igazolvány/applikációs COVID-oltásigazolás bemutatásához mobilkészülékét
- 18. életévét betöltött személy esetén az érvényes személyazonosító igazolványát vagy érvényes útlevélét.
- 18. életévét be nem töltött személy életkorának igazolására az érvényes személyazonosító igazolványát vagy érvényes útlevelét vagy érvényes diákigazolványát vagy érvényes vezetői engedélyét.

A fenti dokumentumokat kollégáink a helyszínen ellenőrzik. Azon személyek, akik a koronavírus elleni védettségüket,  18. éven aluli személyek esetén életkorukat – a fent felsorolt érvényes dokumentumok felmutatásával – nem igazolják, azok belépését 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C § (5) bek. alapján kollégáink megtagadják.

A rendezvényen kötelező a maszkviselés!