Egy hét alatt hét fórumon segítünk

Bokros, Székkutas, Nyíregyháza, Söjtör, Kalocsa, Viss, Szeged – itt szervezünk fórumot.

Többek között épületenergetikai fejlesztéssel és eszközbeszerzéssel, valamint a foglalkoztatás és munkahelyi képzésekkel kapcsolatos, továbbá vidékfejlesztési pályázati lehetőségek iránt érdeklődők kaphatnak választ a kérdéseikre január 22. és január 26. között az ország több pontján, a Széchenyi Programiroda hét fórumán.

Bokros, Székkutas, Nyíregyháza, Söjtör, Kalocsa, Viss, Szeged – január negyedik hetében ezeken a településeken szervez fórumot a Széchenyi Programiroda. Szakavatott tanácsadóink az eseményeken bemutatják a pályázati lehetőségeket, válaszolnak az érdeklődők kérdéseire és segítenek eligazodni a lehetőségek között.

Szó lesz többek között az épületenergetikai fejlesztéssel és eszközbeszerzéssel valamint a foglalkoztatással és munkahelyi képzésekkel kapcsolatos forráslehetőségekről, gyakran felmerülő problémákról. Fórumainkon a Széchenyi Kártya programmal kapcsolatosan is értékes információkhoz juthatnak az érdeklődők, de a valamint vidékfejlesztési pályázatot benyújtani szándékozóknak is segítünk.

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon itt olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.