Egy hét alatt tizenegy fórumon segítünk

Többek között lakossági energetikai, valamint a tanulóképzés, továbbképzés és a foglalkoztatás pályázati lehetőségei iránt érdeklődők kaphatnak választ a kérdéseikre április 10. és április 13. között az ország több pontján, a Széchenyi Programiroda tizenegy fórumán.

Mélykút, Taliándörögd, Kisdombegyház, Szerencs, Zsombó, Eger, Lajosmizse, Mohács, Kiskunszállás, Makó, Sarkad – április második hetében ezeken a településeken szervez fórumot a Széchenyi Programiroda. Szakavatott tanácsadóink az eseményeken bemutatják a pályázati lehetőségeket, válaszolnak az érdeklődők kérdéseire és segítenek eligazodni a lehetőségek között.

Szó lesz többek között a GINOP keretein belül aktuális, vissza nem térítendő és kombinált hiteltámogatásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, gyakran felmerülő problémákról, de az épületenergetikai és megújuló energiafejlesztési támogatások iránt érdeklődők is választ kaphatnak a kérdéseikre, és az építőiparban pályázatot benyújtani szándékozók is értékes információkhoz juthatnak.     

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.