Foglalkoztatási pályázatokról is szó lesz a bonyhádi konferencián

Többek között vállalkozásfejlesztésről és foglalkoztatási pályázatokról hallhatnak az eseményen.

Konferenciát szervez a Széchenyi Programiroda és Bonyhád Város Önkormányzata november 29-én, szerdán tíz órától Bonyhádon, a Vörösmarty Művelődési Központban. Az eseményen köszöntőt mond Potápi Árpád János, a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárság államtitkára, Amreinné dr. Gál Klaudia, a Tolna Megyei Kormányhivatal főigazgatója, és Filóné Ferencz Ibolya, a város polgármestere valamint Gál Gyula, a Széchenyi Programiroda (SZPI) Dél-dunántúli régiójának igazgatója.

Az SZPI tevékenységét András Rita, a szervezet tanácsadója mutatja be előadásában. A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) szerepéről, tevékenységéről Kieszné Huszár Dóra, az MNVH területi felelőse számol be az eseményen.

A vállalkozásfejlesztésről és a foglalkoztatási pályázatokról részletes beszámolót hallhatnak az érdeklődők, dr. Tóthné Kapitány Krisztina és Kövécs Attila, a Széchenyi Programiroda tanácsadóitól. Azok az érdeklődők sem maradnak információ nélkül, akik a vállalkozások számára igénybe vehető pénzintézeti szolgáltatások iránt érdeklődnek. Erről az OTP Bank Nyrt. képviselője, Fehérné Priger Jolán számol be a konferencián.

„A Tolna Megyei Járási Paktum lehetőségei” címmel Varga-Stadler Gábor, a Tolnáért Nonprofit Kft. képviselője tart előadást, ugyanebben a témában Sántha Istvántól, a Bonyhád Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetőjétől kérdezhetnek az érdeklődők. A konferencián állásbörze is lesz, valamint szó lesz továbbá a megyei és a helyi paktumok által biztosított támogatásokról is.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát, kérjük, jelezze a http://www.szpi.hu/esemeny-regisztracio oldalon.