Megnyitotta barcsi kirendeltségét a Széchenyi Programiroda

Az ünnepélyes megnyitón a várost Karvalics Ottó polgármester és Szászfalvi László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő képviselte. A polgármester beszédében hangsúlyozta:  a városnak nagy gondot okoz a munkanélküliség, ezért Barcs életében fontos állomás az iroda megnyitása. A vállalkozóknak minden szempontból előnyös megoldás, hogy nem kell a 65-km-re lévő kaposvári irodát igénybe venniük.

Szászfalvi László országgyűlési képviselő elmondta: Fontos, hogy a vállalkozások közvetlenül torzítás mentesen juthassanak naprakész információhoz, s így részesülhessenek a kormányzati szándék nyújtotta lehetőségekben. Fontos, hogy a vállalkozások, és más partnerek direkt lehetőséget kapjanak a naprakész információk megismeréséről. Szászfalvi László a jelenlegi helyzet összefoglalásaként megemlítette, hogy a megalakult szabad vállalkozói övezetek között Barcs is jelen van, valamint a felzárkóztatási, esélyegyenlőség megteremtésére létrehozott program számos járásban indult el.

Végül a Széchenyi Programiroda Nkft. Dél-dunántúli igazgatója, Szentgyörgyi Dávid kiemelte: a  megnyitott iroda segíteni fogja a nyertes pályázatokat a megvalósítás gördülékennyé tételében.

Az iroda a Bajcsy Zsilinszky u.29. szám alatt várja az érdeklődőket kedden, szerdán, és csütörtökön 9:00-13:00 óra között.

Telefonszám:+36 20 3805888, e-mail:somogy@szpi.hu.