Nagy a pörgés Bács-Kiskun megyében

Pályázati fórum, projektnyitó rendezvény és EPTK-workshop – nem győztek informálni munkatársaink.

A gyakornoki programról, a vállalkozások energiahatékonysági fejlesztési lehetőségeiről, az MFB Pontokban igényelhető támogatási lehetőségekről esett szó a bajai vállalkozói fórumon március 12-én. Az eseményre előadónak kérték fel Sarok Krisztiánt és Rasztik Pétert, a Széchenyi Programiroda munkatársait. Az érdeklődők projektgazdák választ kaphattak kollégáinktól számos gyakorlati-, és megvalósítási kérdésre.

A Civilek a Jövőért Alapítvány Roma lányok esélyeinek növelése közösségi és kompetenciafejlesztő tevékenységgel című projektjének szakmai napján Sarok Krisztián, a Széchenyi Programiroda munkatársa moderátorként vett részt. A rendezvényen a döntéshozók mellett a szakmai megvalósítók, a projektbe bevont gyerekek és szüleik is megjelentek.

A most induló EFOP-3.9.2-es projekt kapcsán tanácsadóink műhelymunka keretében mutatták be az EPTK felületen a módosítási igény rögzítését, az elszámolás és beszámoló elkészítésének módját a solti Városházán március 14-én. A 2014-2020-as ciklus projektjei a megvalósítási szakaszba léptek, a tanácsadói munka is gyakorlatközpontúvá vált: az ügyfeleknek azonnali megoldásra és a projektmegvalósítás során közvetlenül hasznosuló ismeretekre van szüksége.