Nagy a pörgés, senkit nem hagyunk információ nélkül

Az alábbi településeken szervezünk fórumot február 19. és február 23. között.

Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Kaposvár, Biharkeresztes, Gyöngyösoroszi, Őrhalom, Gyöngyöspata, Bercel, Eger, Rácalmás, Mezőfalva, Sárvár, Fertőd – az itt említett települések mindegyikén szervez fórumot a Széchenyi Programiroda február 19. és február 23. között.

Az említett eseményeken szakavatott tanácsadóink mutatják be többek között a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelprogramot, de szó lesz aktuális pályázati lehetőségekről is. A fiatalok vállalkozóvá válása, valamint a kormány által támogatott mikrohitel program iránt érdeklődők is választ kaphatnak kérdéseikre. 

Szó lesz még többek között a GINOP nyitott felhívásairól, a Leader helyi felhívásokról is, de azok sem hagyják el információ nélkül a fórumok helyszínét, akik a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról szeretnének többet megtudni. Fontos információkhoz juthatnak azok is, akik munkahelyteremtést támogató pályázatok közül kívánnak választani. Akik már választottak pályázatot, azoknak a gyakorlatban is segítünk, többek között az EPTK felület gyakorlati használatában kérhetnek segítséget a Széchenyi Programiroda jövő heti eseményein.

Nem maradnak segítség nélkül azok sem, akik a GINOP-5.2.3-16 projektről szeretnének informálódni. Fórumainkon a vidékfejlesztési pályázatokkal kapcsolatosan is értékes információkhoz juthatnak az érdeklődők.

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon itt olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.