Öt településen tájékoztatnak szakavatott tanácsadóink

Az alábbi településeken szervezünk fórumot február 26. és március 4. között.

Budapest, Nyíradony, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Nagyhalász – az itt említett települések mindegyikén szervez fórumot a Széchenyi Programiroda február 26. és március 4. között. Többek között foglalkoztatással és munkahelyi képzésekkel, valamint épületenergetikai fejlesztéssel kapcsolatos pályázatokról hallhatnak azok, akik ellátogatnak a Széchenyi Programiroda felsorolt helyszíneken rendezendő, jövő heti ingyenes fórumaira.

Az említett eseményeken szakavatott tanácsadóink mutatják be többek között a VEKOP-5.2.1-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel főbb paramétereit. Szó lesz továbbá a vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztésekről is, de a szóban forgó eseményekre ellátogató érdeklődők hasznos információkat szerezhetnek a Fiatalok vállalkozóvá válása felhívásról és a gyakornoki programról is.

Azok sem maradnak segítség nélkül, akik a GINOP, vagy épp a Leader helyi felhívásairól szeretne hallani. Fontos információkhoz juthatnak azok is, akik szolgáltatás- vagy gazdaságfejlesztési pályázatok közül kívánnak választani.

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon itt olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.