Pályázati lehetőségekről tájékozódhat Medgyesegyházán

Támogatási, pályázati és mikrohitel lehetőségekről érdeklődhetnek a pályázni vágyók Medgyesegyházán augusztus 9-én. Az eseményen a Széchenyi Programiroda is képviselteti magát.

Vállalkozások számára támogatási, pályázati és mikrohitel lehetőségeket mutatnak be a TOP-5.1.1-15-BS1-2016-00001 számú „Foglalkoztatási paktum Békés megyében” elnevezésű projekt keretében augusztus 9-én a medgyesegyházi Művelődési Ház és Könyvtárban a Békés Megyei Vállalkozási és Fejlesztési Nonprofit Kft. által szervezett Stratégiai Workshopon. Az eseményen köszöntőt mond dr. Nagy Béla György, a város polgármestere.

A megyei paktum által nyújtott vállalkozói lehetőségekről Nagy Nóra, a Békés Megyei Vállalkozási és Fejlesztési Nonprofit Kft. munkatársa tart előadást. A Békés Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának munkatársa bemutatja majd a támogatási lehetőségeket.

A Békés Megyéért Vállalkozásfejlesztési Alapítvány mikrohitel lehetőségeiről Szász Zsolt, a szervezet ügyvezetője ad tájékoztatást. Az eseményen a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. is képviselteti magát, a cég tanácsadója, Kern Krisztián részletesen ismerteti majd a pályázati lehetőségeket.