Püspökladányi irodamegnyitó

Március 21-én megnyitottuk püspökladányi irodánkat. Debrecen, Szolnok és Nyíregyháza mellett egy eddig lefedetlen területet lát el az új kirendeltség. Az ünnepélyes eseményen vendégünkként üdvözölhettük Dombi Imrénét, a város polgármesterét, dr. Vitányi Istvánt Berettyóújfalu képviseletében, és Bodó Sándort, a megyei közgyűlés elnökét.

A Széchenyi Programiroda szakmai szolgáltatása iránti megnövekedett igényre való tekintettel bővül a hálózat. A terjeszkedés célja továbbá, hogy a pályázati partnerek minél több ponton érhessék el a támogatást az Új Széchenyi Terv pályázatainak megvalósítási szakaszában. Az irodák rendeltetése megegyezik az eddig létrehozott irodákéval – térítésmentes szakmai segítség, iránymutatás biztosítása a pályázati folyamat kritikus mozzanataiban.

A Végrehajtás Operatív Program keretében az Európai Unió támogatásával a Széchenyi Programiroda tanácsadói hálózata már az egész ország területén, minden megyében elérhető. A megnyíló irodával együtt 25 kirendeltségen 161 tanácsadó várja az ügyfelek kérdéseit. Az Iroda fennállása óta több mint 53.000 esetben nyújtottak már szakmai tájékoztatást szakembereink, ebből 23.000 eset már nyertes pályázatot érint. Az Iroda tanácsadói rendszeresen, személyesen tartják partnereikkel a kapcsolatot, hogy a leghatékonyabban tájékoztathassák őket a pályázati aktualitásokról és támpontot adjanak a vitatott kérdésekben.