Senki sem marad információ nélkül

Négy településen szervez fórumot a héten a Széchenyi Programiroda.

Jakabszállás, Kozármisleny, Debrecen, Kunszentmárton – ezeken a településeken szervez fórumot a Széchenyi Programiroda május 14. és május 20. között. Tanácsadóink többek között pályázati és fejlesztési lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket.

Az eseményeken hallhatnak az érdeklődők a Széchenyi 2020 energetikai pályázati lehetőségekről mind vállalkozások, mind a lakosság részére. Szó lesz továbbá a Leader helyi pályázati felhívásokról, valamint a Vidékfejlesztési és a tanyafejlesztési program pályázatairól is. Azok sem maradnak információ nélkül, akik a GINOP-8.4.1/A-17 hitelprogramról szereznének bővebb információt.

A hallgatóság választ kaphat arra is, hogy hogyan legyenek sikeres pályázók a gazdaságfejlesztési programokban. Az EFOP-1.5.2-16 humán közszolgáltatások fejlesztése és a GINOP-5.1.3-16 társadalmi célú vállalkozások ösztönzése című pályázatokról is hallhatnak.

Azok is sok hasznos tudnivalót szerezhetnek, akiket a megyei szintű felzárkóztatás-politikai együttműködésekkel kapcsolatos programok érdekelnek.

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon itt olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.