Egy évvel meghosszabbították a KÖFOP-projektet

Három pontban módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent felhívás. 

Az első módosított pont szerint a projekt mérföldköveit a Széchenyi Programiroda esetében 2019. december 31-ig, míg a Külgazdasági és Külügyminisztérium esetében 2020. december 31-ig szükséges tervezni. A korábbi szöveg szerint ez az időpont az SZPI esetében 2018. december 31-ére esett, vagyis egy évvel meghosszabbították a KÖFOP-projektet.

A felhívás második módosított pontja szerint a projekt tevékenységeit és költségvetését a Széchenyi Programiroda esetében 2019. december 31-ig szükséges megtervezni, vagyis erre – a korábbi felhívásban leírtakhoz képest – plusz egy év áll a Széchenyi Programiroda rendelkezésére.

A felhívás harmadik módosított pontja szerint a projekt költségeit a Széchenyi Programiroda esetében 2019. december 31-ig, míg a Külgazdasági és Külügyminisztérium esetében 2020. december 31-ig szükséges tervezni a technikai segítségnyújtás elszámolhatósági szabályait alkalmazva. A Külgazdasági és Külügyminisztérium esetében ez nem változott a korábbi felhívásban leírtakhoz képest, de a Széchenyi Programiroda esetében igen, a korábbi felhívásban 2018. december 31. volt ugyanis az előirányzott időpont.