Energetikai pályázatok érdekelnék? Segítünk a szegedi konferencián

Többek között a 2014-2020-as programozási időszak tapasztalatairól és eredményeiről, energetikai pályázati lehetőségekről, valamint pályázati forrással kombinált lakossági és vállalati hiteltermékről tájékozódhatnak azok az érdeklődők, akik részt vesznek a Széchenyi Programiroda szegedi fórumán.

Fókuszban az energiahatékonyság címmel szervez konferenciát a Széchenyi Programiroda április 21-én, pénteken 14 órától Szegeden a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében. Az eseményen köszöntőt mond Lévai Zoltán, a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. Dél-Alföldi régiójának igazgatója, dr. Juhász Tünde, a Csongrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, valamint Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. A konferencia résztvevői részletes információkat szerezhetnek Csepreghy Nándor, miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárának előadásából a 2014-2020-as programozási időszak tapasztalatairól és eredményeiről.

Kern Krisztián, a Széchenyi Programiroda tanácsadója az eseményen ismerteti az energetikai pályázati lehetőségeket, a lakossági és vállalkozói energetikai pályázatok megvalósításáról pedig Fazekasné Czakó Ilona energetikai auditor beszél majd. A hiteltermékek iránt érdeklődő pályázóknak Görög Tibor, a Pillér Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója segíthet, aki az eseményen Pályázati forrással kombinált lakossági és vállalati hiteltermékek címmel tart előadást. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát, kérjük, jelezze a http://www.szpi.hu/esemeny-regisztracio oldalon.