Konferenciát szervezünk Kecskemétre

Ösztöndíjprogram, fejlesztési eredmények – többek között erről is szó lesz március 2-án.

Konferenciát szervez a Széchenyi Programiroda március 2-án, pénteken kilenc órától Kecskeméten a Megyeházán. Az eseményen Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára mutatja be a 2014-2020-as fejlesztési időszak eredményeit.

A konferencián felszólal Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, valamint Lévai Zoltán, a Széchenyi Programiroda regionális igazgatója. Az érdeklődők Kicsiny László, a Bács-Kiskun Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója jóvoltából megismerhetik a TOP-os projektek megvalósításának jó gyakorlatait, valamint hallhatnak a „Bács-Kiskunban itthon vagy” elnevezésű ösztöndíjprogramról is Józan Ágota, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat ösztöndíj referensétől.

Azok sem maradnak információ nélkül, akik a foglalkoztatás-ösztönzési pályázatokban rejlő lehetőségek felől érdeklődnének. Nekik Szakál Tibor, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat szakmai vezetője segít majd a konferencián.

Szó lesz továbbá a projektekhez kapcsolódó közbeszerzési feladatokról és eljárásokról, továbbá a Széchenyi Programiroda szerepéről is.

Budapesten február 28-án lesz fórumunk

Mindeközben a Széchenyi Programiroda több fórumot is tart országszerte, ezekről az eseményekről bővebben itt olvashat.

Február 28-án szakavatott tanácsadóink Budapesten tájékoztatják az érdeklődőket a vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztésekről és hitellehetőségekről. Az esemény a Széchenyi Programiroda Szép utcában található épületében lesz. A programról bővebben itt olvashat.