Közel a segítség konferenciasorozat, november 17. Szekszárd

"Közel a segítség" konferenciasorozatunk szekszárdi eseményét a Tolna Megyei Közgyűlés dísztermében tartottuk, november 17-én. A rendezvényt Ács Rezső, Szekszárd polgármestere nyitotta meg.

A konferencián első szakmai előadóként a Miniszterelnökség Monitoring és Értékelési Főosztályának képviseletében Horváth Áron beszélt a 2014-2020-as pályázati ciklus eddigi tapasztalatairól és a 2016 végére elért ereményekről. Hirt Ferenc megyei fejlesztésekért felelős miniszteri biztos ismertette a tolna megyei fejlesztések aktuális állapotát. A megyei TOP fejlesztésekről Naszvadi Balázs, a Tolna Megyei Önkormányzat terület és vidékfejlesztési osztályvezetője számolt be.

Az esemény második blokkjában dr. Cseszlai István vezető szakértő ismertette a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara feladatait. A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatot Bodó Katalin, Tolna megyei területi felelős képviselte a vidékfejlesztési program aktualitásaival. Szakmai előadóink sorát András Rita tanácsadónk zárta a jelenleg elérhető és társadalmasítás alatt lévő EFOP pályázatok bemutatásával.