Sátoraljaújhelyen nyílt Széchenyi Programiroda

Irodahálózatunk bővítéseként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, ezúttal Sátoraljaújhelyen nyitottunk kirendeltséget. Az ünnepélyes eseményen Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő, Szamosvölgyi Péter, Sátoraljaújhely polgármestere és Deé András regionális igazgató mondott köszöntőt.

Dr. Hörcsik Richárd beszédében elmondta: az újonnan létesülő sátoraljaújhelyi iroda megnyitása  jelentőségét fokozza, hogy nem csak a város, hanem egyben három kistérség ellátását biztosítja majd. Szamosvölgyi Péter polgármester kiemelte: az elmúlt évben 5 százalékkal csökkent a sátoraljaúhelyi munkanélküliek száma, a munkavállalóké pedig 350 fővel emelkedett. Az iroda megnyitásával ez a folyamat minden bizonnyal folytatódni fog, és a biztosabb egzisztenciális helyzet lehetősége meg tudja állítani térségből történő elvándorlást.

Deé András regionális igazgató kifejezte köszönetét, hogy a városban nyílhatott az irodahálózat új kirendeltsége. Beszédében hangsúlyozta, hogy a térség az eddigi tapasztalatok alapján  jól teljesített a pályázatok számát illetően, és remélhetőleg ez az aktivitás már csak nőni fog a jövőben. 

Az iroda hétfőtől csütörtökig 8 órától 16:30-ig, pénteken pedig 8 órától 14 óráig várja ügyfeleit a Széchenyi tér 4. szám alatt.