Tamási irodamegnyitó

Március 29-én délelőtt tartottuk ünnepélyes megnyitónkat Tamásiban, melynek keretében már a második kirendeltségünket nyitottuk meg Tolna megyében.
A tamási iroda a város régi járásbíróságának épületében került kialakításra. Az eseményen Hirt Ferenc országgyűlési képviselő és Széles András, Tamási alpolgármestere képviselték a várost. Az új, tolna- megyei helyszín megnyitásával elérhetőbbé vált a szolgáltatás azok számára, akiktől a Szekszárd- Pécs-Kaposvár–Székesfehérvár-Veszprém köríven elhelyezkedő irodák egyformán messze estek.

„Mivel Tamási a leghátrányosabb kistérségek közé sorolható, fontos, hogy segítséget kapjunk az új beruházásokhoz, az új munkahelyekhez - mondta el beszédében Hirt Ferenc országgyűlési képviselő - A Széchenyi Programiroda fontos és naprakész információkkal szolgál majd az itt élő, pályázni kívánó embereknek.”

Schultz Gábor ügyvezető hangsúlyozta: „A tavasz folyamán országszerte 12 irodát nyit meg a Széchenyi Programiroda. A bővülés keretein belül a Dél-dunántúli régióban elsőként Tamási városában hoztunk létre új kirendeltséget. A terjeszkedés nem csak a térség,
a Széchenyi Programiroda működésében is előrelépés, hiszen a területi lefedettség növelésével munkánk is hatékonyabbá, minőségét tekintve még egységesebbé válik.”

Szentgyörgyi Dávid, a Széchenyi Programiroda Dél-dunántúli regionális igazgatója kiemelte: „Az iroda folyamatosan azon dolgozik, hogy a pályázati partnerek minél több ponton érhessék el a támogatást az Új Széchenyi Terv pályázatainak megvalósítási szakaszában.  Az elmúlt másfél évben csak Tamásiban 40 nyertes pályázó volt, akik közel másfél milliárd forintnyi összeget tudtak elhozni a városba.”