Vidékfejlesztés, GINOP, VEKOP – hét fórumon tájékoztatunk

Aktuális pályázati lehetőségekről tájékoztatunk hét településen.

Babosdöbréte, Perkáta, Budapest, Pusztaszabolcs, Előszállás, Bácsalmás, Balástya – itt szervezünk fórumot.

Többek között aktuális pályázati lehetőségek a vállalkozás- és vidékfejlesztésben, valamint a Leader helyi felhívások, továbbá a GINOP energetikai pályázati lehetőségek iránt érdeklődők kaphatnak választ a kérdéseikre február 5. és február 11. között az ország több pontján, a Széchenyi Programiroda hét fórumán.

Babosdöbréte, Perkáta, Budapest, Pusztaszabolcs, Előszállás, Bácsalmás, Balástya – február 5. és február 11. között ezeken a településeken szervez fórumot a Széchenyi Programiroda. Szakavatott tanácsadóink az eseményeken bemutatják a pályázati lehetőségeket, válaszolnak az érdeklődők kérdéseire és segítenek eligazodni a lehetőségek között.

Szó lesz többek között a Széchenyi Kártya programról, valamint az agrárium pénzügyi lehetőségeiről, de fontos információkhoz juthatnak azok is, akik az energetikai fejlesztések területén kívánnak pályázni. Nem maradnak segítség nélkül azok sem, akik a VEKOP-8.3.1-16. felhívásra pályázatot nyújtottak be, és nyertek. Nekik többek között a kifizetési igénylések benyújtásában segítünk, bemutatva az EPTK rendszer gyakorlati használatát, valamint megosztva a kérelmekre érkező hiánypótlások tapasztalatait. Fórumainkon a vidékfejlesztési pályázatokkal kapcsolatosan is értékes információkhoz juthatnak az érdeklődők.

Bővebb információkat, részletes programot a fórumokról a honlapunkon itt olvashat, várjuk a kedves érdeklődőket.